Aanmelding kinderen:

Wat zijn de kosten ? 
Voor deelname betaald u €17,50 per kind per week, hier is dan alles bij inbegrepen, behalve het lunchpakketje voor tussen de middag wat u zelf aan uw kind moet meegeven. Graag betalen vóór aanvang van de week, mochten we het bedrag nog niet op de rekening hebben voor aanvang, dan zijn we genoodzaakt om €2,50 in rekening te brengen.

Financiële ondersteuning
U kunt voor financiële ondersteuning – indien van toepassing – terecht bij Kans voor uw Kind onderdeel van ISD Noordoost. Meer informatie hierover kunt u opvragen op  www.kansvooruwkind.nl 

Bent u klaar me invullen druk dan op de button “VERZENDEN”

Aanmeldformulier kinderen
Geslacht
Ik geef toestemming om foto's van mijn kind op de website te plaatsen.
Zwemdiploma's

Bent u klaar me invullen druk dan op de button “VERZENDEN”

Betaling
  17,50
  € 17,50 ; Stopt na 1 keer

  LET OP!!

  Ga met de muis naar de kleine nul die links van het bedrag staat en dan verschijnen er twee kleine pijltjes, klik op het bovenste pijltje zodat de 0 naar 1 gaat.

  Bent u klaar me invullen druk dan op de button “VERSTUREN”

  Schoolreisjes, sporten, muziekles, een verjaardag vieren of een uitje. Het lijkt normaal dat alle kinderen in Nederland dit kunnen doen, maar niet elke ouder kan het betalen. Door de coronacrisis wordt de groep voor wie dit niet vanzelfsprekend is steeds groter. Ben je een ouder met weinig geld of ken je een kind dat opgroeit in deze situatie, klik dan op onderstaande knoppen.

  Samen voor alle kinderen
  Kans voor u kind
  Leergeld