Aanmelding kinderen:
Het aanmeldformulier wordt rond mei/juni open gezet op deze website. Zorg dat deze zo zorgvuldig mogelijk worden ingevuld. Daarnaast is het van belang om niet te lang te wachten met het opgeven van uw kind. We hebben maar plek voor een vast aantal kinderen en vol is helaas vol.

Wanneer het aanmeldformulier wordt open gezet zal er ook een sluitingsdatum worden gecommuniceerd. Wanneer u uw kind/kinderen na deze sluitingsdatum opgeeft komen zij op een reservelijst te staan en kunnen wij niet garanderen dat uw kind bij zijn/haar vriendje/vriendinnetje in de groep geplaatst kan worden. 
 

Wat zijn de kosten ? 
Voor deelname betaald u €17,50 per kind per week, hier is dan alles bij inbegrepen, behalve het lunchpakketje voor tussen de middag wat u zelf aan uw kind moet meegeven. Graag betalen voor de sluitingsdatum van het aanmeldformulier. Wanneer wij het bedrag na de sluitingsdatum nog niet op onze rekening hebben ontvangen, dan zijn wij genoodzaakt om €2,50 in rekening te brengen.  

Financiële ondersteuning
U kunt voor financiële ondersteuning – indien van toepassing – terecht bij Kans voor uw Kind onderdeel van ISD Noordoost. Meer informatie hierover kunt u opvragen op www.kansvooruwkind.nl