Informatie vrijwilligers

Lutje Grut draait niet zonder vrijwilligers! Ben je te oud om mee te doen aan Lutje Grut als deelnemer dan is het leuk om vrijwilliger te worden! Als vrijwilliger kun je verschillende functies bekleden tijdens de speelweken. Het gros van de vrijwilligers zijn begeleider op een groep kinderen, maar zonder keukenhulp, activiteitenbegeleiders of knutselleiders draaien de weken niet! Tijdens de speelweken ben je vrijwilliger, maar het is niet geheel vrijblijvend. Zo verwachten we dat je een dag voor de start aanwezig bent op locatie voor een informatiemiddag en tijdens de weken verwachten we je volle inzet. Je werkt met kinderen en hebt hierin een verantwoordelijke rol!

Op het aanmeldformulier kun je aangeven welke week je als vrijwilliger ingezet wilt worden. Het kan natuurlijk zijn dat je tijdens de weken een andere afspraak hebt waar je echt niet onderuit kan, dat snappen we! Schrijf dit als opmerking bij je aanmelding en we gaan samen met jou naar een passende oplossing zoeken.
Lutje Grut kun je tevens gebruiken als (maatschappelijke) stage. Ben je dit van plan of heb je hier vragen over? Stuur dan een e-mail naar info@lutjegrut.nl.
Lutje Grut is leuk voor de kinderen, maar als vrijwilliger heb je ook een onvergetelijke tijd!

Aanmelden vrijwilliger:
Het is mogelijk om je aan te melden als vrijwilliger voor Lutje Grut 2024, klik hiervoor in het menu op aanmelden vrijwilliger.

Contact

Stichting Kindervakantiespelen Delfzijl

Postsbus 267, 9930 AG , Delfzijl

IBAN: NL86RABO0383021243
KvK: 41014869

Website: www.lutjegrut.nl
Email: info@lutjegrut.nl

Bestuur Lutje Grut

Trieneke Ottens (voorzitter)
Manon Aeilkema (penningmeester)
Emilie Wiersma (secretaris)
Shanon Meintsma (lid)
Mattijs Miesen (lid)
Denice Kotte (lid)
Melina Visser (lid)
Johnny Lulofs (lid)