Beste allemaal, 

Tijdens de persconferentie op 21 april 2020 over het coronavirus heeft premier Rutte gemeld dat alle evenementen tot zeker 1 september zijn afgelast.

Lutje Grut heeft een evenementenvergunning en valt daarmee dan ook onder de noemer ‘evenement’. Om deze reden hebben wij dan ook geen andere keuze dan Lutje Grut 2020 af te lassen.  

Als bestuur betreuren wij het ten zeerste dat wij deze beslissing moeten nemen. Al sinds 1958 is Lutje Grut een groot succes in Delfzijl.  Inmiddels is het uitgegroeid tot een jaarlijks evenement waar elk jaar rond de 300 kinderen aan deelnemen. Naast de kinderen zijn er elk jaar ook een groot aantal vrijwilligers die Lutje Grut tot een waardevol en goed georganiseerd evenement maken. 

Wij vinden het belangrijk om jullie, de betrokkenen, als eerste op de hoogte te stellen van dit besluit. Op korte termijn zullen wij ook op social media bekend maken dat Lutje Grut 2020 niet doorgaat. 

Ondanks dit vervelende bericht hopen wij in 2021 weer een beroep op jullie te mogen doen om Lutje Grut opnieuw tot een groot succes te maken! 

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om te reageren op dit bericht. 

Blijf gezond en hopelijk tot snel, 

Het Bestuur 2020 

Contact

Stichting Kindervakantiespelen Delfzijl

IBAN: NL86RABO0383021243
KvK: 41014869

www.lutjegrut.nl
info@lutjegrut.nl

Bestuur Lutje Grut

Trieneke Ottens (Voorzitter)
Synthia Hut (Penningmeester)
Emilie Wiersema (Secretaris)
Manon Aeilkema (Assistent Penningmeester)
Lisette Viel (Lid)
Dennis Boer (Lid)
Shanon Meintsma (Lid)
Martijn de Jonge (Lid)